Student & Coach Sterk in Ontwikkelen

Leuke opleiding, fijne groep.

Het geeft me stof tot nadenken.

Je voelt je erg veilig binnen de groep.

Binnen onze klantenkring merken we dat er veel behoefte is aan ontwikkeling van eigen kennis en vaardigheden. Gaandeweg zijn we ouders tegengekomen die graag verschillende opvoedingstechnieken onder de knie willen krijgen. Of bijvoorbeeld meer informatie willen hebben over wat nu "normaal" is qua ontwikkeling. Daarnaast was onze 2-daagse workshop, Sterk in Gevoel & Gedrag, voor pedagogisch medewerkers en gastouders een succes en kwam er nog meer vraag naar opleiding. Hieruit is Student & Coach ontstaan.


Met dit kenniscentrum willen wij graag voldoen aan die behoefte, want naar ons idee is ontwikkelen een feestje! Om een onderdeel te mogen zijn van iemands ontwikkeling vinden wij heel bijzonder, daarom staat individuele coaching bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daar is het tenslotte allemaal mee begonnen.


De 1 op 1 coaching is bij ons kenmerkend voor onze opleidingen, cursussen en workshops. Daarnaast streven wij ernaar om kennis te kunnen vertalen naar de praktijk. En leren door te doen. Dat houdt in dat theorie gekoppeld wordt aan de praktijk en dat je als student/cursist ook zelf aan het werk wordt gezet. Onze ervaring  als docent heeft ons geleerd dat deze benadering als prettig ervaren wordt, en volgens de leerpiramide ook het meest effectief is. Dat alles maakt Student & Coach tot een vernieuwend kenniscentrum.