Opleiding kind- & gezinscoach

Wil jij kinderen en hun ouders het duwtje in de rug geven die zij nodig hebben? want soms heeft een gezin iemand nodig die hen helpt om alles op een rijtje te zetten en de juiste koers weer te bepalen. Hierbij kan je als Kind- & Gezinscoach de ouders helpen de behoeften van hun kind(eren) te laten inzien en het kind net dat beetje extra steun bieden bij zijn of haar ontwikkeling.

De opleiding Kind- & Gezinscoach leidt je op tot een vakbekwame kindercoach met de mogelijkheid tot het starten van een eigen praktijk. Kindercoach is een opkomend beroep. In de afgelopen jaren zie je steeds meer praktijken ontstaan. De vraag naar deze vorm van hulp is dan ook enorm gegroeid.

Werk je al met kinderen en/of hun ouders en zoek je verdieping? Of wil je heel graag het roer omgooien en gaan voor wat jou blij maakt; werken met kinderen? Dan sluit deze opleiding goed bij jou aan! Door middel van deze opleiding leer je jezelf, het kind en het gezin beter begrijpen en kan je met jouw talenten veel gezinnen steun bieden!