Amanda van der Ree

Amanda van der Ree is getrouwd en heeft twee kinderen. In 2012 is ze afgestudeerd als Pedagoog met haar lesbevoegdheid om MBO studenten op te leiden tot pedagogisch medewerkers vol liefde en passie voor hun werk.

Tijdens haar studie heeft ze twee jaar gewerkt als docent maar miste het directe contact met kinderen en opvoeders. Door zelf moeder te worden is ze des te meer gaan beseffen dat een vraagbaak eigenlijk wel heel handig is. Gewoon soms even een vraag stellen over alledaagse dingen. Opvoeden is niet altijd even makkelijk als dat het lijkt. Ze merkte dat ze er enorm veel plezier aan beleefde om een vraagbaak te zijn. En de docent in haar kan het niet los laten om mijn kennis en vaardigheden over te brengen op anderen. Deze twee dingen heeft haar doen besluiten om als kindercoach aan het werk te gaan.

In een veilige en betrouwbare omgeving wilt ze jullie helpen om verder te ontwikkelen voor zowel kind, opvoeder als professional. En daarbij gebruik te maken van de talenten die jullie bezitten. En met deze positieve benadering bepaalde doelen na te streven.